Categorieën
Alle berichten

Schildklierproblemen oplossen! Wat jou dat gaat brengen!!

Schildklierproblemen oplossen! Wat jou dat gaat brengen!!

Vaak wordt de nadruk gelegd op medicatie en chirurgie, maar er is een andere benadering die zich richt op de emotionele wortels van deze problemen. In dit artikel vertel ik je hoe deze aanpak werkt en welke resultaten je kunt verwachten.  De Natuurwetten De natuurwetten zijn gebaseerd op het idee dat bijna elke ziekte of aandoening een biologische reactie is op een emotioneel conflict. Deze wetten helpen om te begrijpen hoe het lichaam reageert op stress en emotionele problemen. In het geval van de schildklier betekent dit dat emotionele conflicten een directe invloed kunnen hebben op de functie van deze klier.  Emotionele Conflicten en de SchildklierJe schildklier reageert op specifieke soorten emotionele conflicten, vooral die te maken hebben met tijdsdruk, snelheid, en het gevoel dat je niet snel genoeg kunt reageren op een situatie. Stel je voor dat je constant het gevoel hebt dat je moet haasten of dat je niet voldoet aan de verwachtingen binnen een bepaalde tijdslimiet. Deze gevoelens kunnen je schildklier overbelasten en uiteindelijk leiden tot een snel of traag werkende schildklier.  Hoe Schildklierproblemen Zich OntwikkelenSchildklierproblemen ontwikkelen zich in twee belangrijke fases: de conflictactieve fase en de genezingsfase. Tijdens de conflictactieve fase is je lichaam in een verhoogde staat van paraatheid. Als je bijvoorbeeld een conflict ervaart dat je moet haasten, zal je schildklier meer hormonen produceren om je lichaam te helpen sneller te reageren. Dit kan leiden tot symptomen zoals gewichtsverlies, snelle hartslag, en nervositeit. Zodra het conflict is opgelost, komt je lichaam in de genezingsfase, waar het zich probeert te herstellen. Denk dan aan klachten zoals vermoeidheid en gewichtstoename.  Oplossen van Schildklierproblemen Het oplossen van je schildklierproblemen begint met het identificeren van jouw specifieke emotionele conflicten/trauma die eraan ten grondslag liggen. Dit kan best een uitdaging zijn, maar wanneer het lukt zal het heel bevrijdend werken. Je moet diep graven en eerlijk zijn tegen jezelf. Je kunt op meerdere manier werken aan het oplossen van je conflict.  Resultaten van het Oplossen van SchildklierproblemenWat kun je verwachten nadat je de emotionele conflicten hebt opgelost? Veel mensen ervaren fysieke veranderingen. Je schildklierfunctie stabiliseert, wat kan leiden tot een vermindering van je klachten zoals vermoeidheid, gewichtstoename, of hartkloppingen. Praktische Tips voor het Oplossen van SchildklierproblemenHier zijn enkele van mijn praktische tips die je kunnen helpen bij het oplossen van schildklierproblemen: 

  • Dagboek bijhouden: Schrijf je gedachten en gevoelens op om patronen in je emoties te herkennen.
  • Meditatie en mindfulness: Deze technieken kunnen je helpen om stress te verminderen, dichter bij jezelf te komen en daardoor je emotionele balans te behouden.
  • Gezonde levensstijl: Zorg voor een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, en voldoende slaap op een manier zoals het bij jou past.
  • Ondersteuning zoeken: Praat met vrienden, familie of een therapeut om emotionele conflicten te bespreken en op te lossen.

  Schildklierproblemen zijn dus veel meer dan alleen fysieke aandoeningen; ze zijn vaak verbonden met diepgewortelde emotionele tijdsgebonden conflicten. Door de natuurwetten te begrijpen en toe te passen, kun je deze conflicten oplossen en daarmee je schildklierfunctie verbeteren. Ik geef op 13 augustus een GRATIS webinar over schildklierklachten. Je kunt je nu nog aanmelden:https://www.jolandapouwels.com/aanmelden-webinar-schildklierklachten/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *