30 dagen programma reuma en fybromyalgie

30 dagen programma reuma en fybromyalgie

Reuma en/of Fybromyalgie?

In 30-dagen naar minder pijn en meer energie

Leef je dagelijks met pijn, vermoeidheid en het gevoel dat niemand je écht begrijpt? Heb je het gevoel dat je lichaam je in de steek laat en dat je steeds minder energie hebt om te genieten van het leven? Misschien pieker je veel over je gezondheid, je toekomst en zelfs je financiën. Je worstelt met emoties en de stress lijkt soms de overhand te nemen. Het voelt alsof je vastzit in een lichaam dat niet luistert. En wat je het meest raakt: je wordt vaak niet gehoord of serieus genomen.

Je bent niet alleen. Er zijn heel veel mensen die met deze klachten leven!

Ooit zat ik ook in dezelfde positie als jij nu!

Droom jij van een leven met minder pijn en meer energie?

Stel je voor dat je weer vertrouwen kunt hebben in je lichaam. Dat je je dagen niet meer begint met pijn en eindigt met uitputting, maar juist met energie en rust.

 

Je verlangt naar verlichting, naar minder piekeren en meer genieten. Naar een leven waarin je niet meer wordt geleefd door je klachten, maar waarin je de controle terugpakt. Wat als je de tools had om zelf invloed te hebben op je gezondheid? Om je emoties en stress in balans te brengen en weer ruimte te ervaren voor geluk en kracht. Het is mogelijk, en dichterbij dan je denkt.

 

Ik ontdekte namelijk de verbinding tussen mijn emoties en de letterlijke lichamelijk reactie daarop. Deze ontdekking zorgde er bij mij voor dat ik al jaren geen enkele reuma klachten meer ervaar. Geen ontstekingen meer, geen dikke pijnlijke gezwollen ledematen, geen uitgeputte dagen meer, geen zorgen voor de toekomst, geen pijnmedicatie meer! 

Ik kan weer alles doen wat ik wil!

Op eigen tempo te volgen
,

Kosten 30,- ( kan ook in 3 termijnen van 10,-)
,

Review Jolanda Pouwels
Review Jolanda Pouwels

Klaar om je leven te veranderen?

In mijn 30-dagen programma krijg je alles wat je nodig hebt om jouw klachten actief aan te pakken. Dagelijkse inzichten, inspiratie en wekelijkse oefeningen geven je de tools om pijn en vermoeidheid te verminderen. Met het digitale werkboek en de videolessen kun je direct aan de slag. De Reuma Healing Guide, het werkboek de betekenis van jouw klachten en de pijngids kan je, ook na de 30-dagen elke keer weer opnieuw gebruiken om blijvend te helen!

Om de twee weken is er een online Q&A waar je al je vragen over reuma & fybro en uiteraard het 30-dagen programma kunt stellen.

Dit is jouw kans om, net als ik, weer controle te krijgen over je gezondheid en een nieuwe weg in te slaan. Met minder pijn en meer energie. Begin vandaag en ontdek de kracht van heling van binnenuit.

Schrijf je nu in voor het 30-dagen programma voor reuma en fybromyalgie

 

Dit kan je verwachten:

 

  • Inzicht in de werking van ons lichaam
  • Inzicht in wat er in ons lichaam gebeurd wanneer je reuma en of fybromyalgie hebt
  • Dagelijks inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan
  • Wekelijkse oefeningen voor vermindering van je klachten
  • Wekelijkse opdrachten voor de nodige inzichten
  • Digitaal werkboek
  • Inclusief videolessen, healing guide voor reuma en een pijngids

Twee wekelijkse live online Q&A waar je al je vragen kunt stellen

(ook toegang na de 30-dagen tot deze Q&A’s)

 

 

Op eigen tempo te volgen
,

Kosten 30,- ( kan ook in 3 termijnen van 10,-)
,